AZ anticipeert met komst Møller Wolfe op vertrek Kerkez

Reacties

David Møller Wolfe is de nieuwe versterking van AZ. De 21-jarige linksback komt over van SK Brann en heeft een vijfjarig contract getekend in Alkmaar.

AZ anticipeert met komst Møller Wolfe op vertrek Kerkez
© Pro Shots

Zo heeft AZ zijn eerste aanwinst op weg naar het nieuwe seizoen binnen. Møller Wolfe is een verdediger met potentie die in eigen land flink wat ervaring heeft opgedaan. De linkspoot speelde al 63 wedstrijden voor SK Brann. Hij debuteerde in maart van dit jaar voor Noorwegen Onder-21.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts (foto) beaamt dat AZ met het aantrekken van Møller Wolfe aan het voorsorteren is. 'Op het moment dat er dan zo'n mooie optie op ons pad komt, moeten we niet te lang wachten. Dat wil nog niet zeggen dat er al een speler weg is. Sowieso willen we elke positie kwalitatief goed bezet hebben, waardoor een gezonde concurrentiestrijd ontstaat', zegt de beleidsbepaler op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dit seizoen won Kerkez de concurrentiestrijd voor de linksbackpositie glansrijk van Mees de Wit. De negentienjarige Hongaar bevestigde zondag in Nijmegen na de uitwedstrijd tegen NEC dat er veel interesse is en dat er door AZ met verschillende clubs over hem gesproken is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.