Auba-opvolger Reus vooral blij met reactie na zeperd

Reacties

Borussia Dortmund had wat goed te maken na de Europese thuisnederlaag tegen Rangers FC en reageren deden de spelers van de Duitse club. Borussia Mönchengladbach werd aan de hand van Marco Reus weggeblazen. Zelfs met twee doelpunten en drie assists achter zijn naam ging het eigenlijk niet over de prestatie van Reus zelf.

Auba-opvolger Reus vooral blij met reactie na zeperd
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
6 - 0
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach

Bij DAZN verscheen Reus voor de camera, maar de aanvoerder ging vooral in op het teamgevoel. 'We moesten reageren na de nederlaag van donderdag', doelt Reus op de wedstrijd tegen het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst. Dortmund ging in eigen huis met 2-4 onderuit en heeft het zichzelf daardoor moeilijk gemaakt in de tussenronde van de Europa League.

'We hebben ons weer laten zien, zo moeten we altijd spelen', vindt Reus. 'Als je met zoveel passie speelt, is het altijd makkelijk voetballen. Complimenten aan het team, we hebben de tegenstander onder druk gezet en veel energie in de wedstrijd gestopt.'

Reus was dus betrokken bij vijf van de zes doelpunten. De laatste speler van Dortmund die dat in één competitiewedstrijd voor elkaar kreeg, was Pierre-Emerick Aubameyang. Op 5 november 2016 was de huidige spits van Barcelona goed voor vier doelpunten en een assist in de met 2-5 gewonnen competitiewedstrijd tegen Hamburger SV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.