Atlético Madrid wint nu overtuigend van Recreativo

Atlético Madrid zette met ruime cijfers Recreativo opzij. De Rojiblancos wonnen met 4-0, mede dankzij twee treffers van Florent Sinama-Pongolle.

Sinama-Pongolle zorgde in het laatste kwartier voor de twee laatste treffers en deed dat tegen de club, waarvoor hij vorig seizoen voetbalde. In de 77ste minuut scoorde hij op aangeven van Miguel de las Cuevas, in de 88ste minuut was hij het laatste station van een counter, die via Grégory Coupet, Tomas Ujfalusi en Luis García bij hem was beland.

Atlético was al snel op voorsprong gekomen. In de zevende minuut kopte Sergio Agüero beheerst raak na een vrije trap van Simão. En in de zevende minuut van de tweede helft was Maniche doeltreffend in de rebound nadat de bal de lat had geraakt.

Atlético heeft zes punten na drie duels, Recreativo blijft op drie staan.