Atlético telt twintig miljoen neer voor opvolger Godín

Reacties

Atlético Madrid heeft een opvolger gevonden voor Diego Godín. De Spaanse topclub meldt via de officiële kanalen dat het Felipe heeft overgenomen van FC Porto.

Atlético telt twintig miljoen neer voor opvolger Godín

De dertigjarige Felipe tekent een contract tot medio 2022. Atlético Madrid betaalt twintig miljoen euro voor de ervaren Braziliaan. Het akkoord met Porto werd al op 28 mei gesloten, de afgelopen dagen is er ook overeenstemming bereikt met Felipe zelf.

De defensie van Atlético Madrid ondergaat deze zomer een ware renovatie. Behalve Godín zijn ook Filipe Luís, Juanfran en Lucas Hernández vertrokken. De verwachting is dan ook dat de Madrilenen nog zeker drie verdedigers gaan halen.

Felipe vertrok pas in 2016 van Brazilië naar Europa en groeide al snel uit tot een ware steunpilaar bij FC Porto, dat hem voor 8,2 miljoen euro overnam van Corinthians. De Portugezen maken nu een forse winst op de rechtsbenige verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.