'Atlético hekelt handelswijze Barça inzake Griezmann en stapt naar FIFA'

Reacties

Atlético Madrid gaat een officiële klacht indienen bij de FIFA over Barcelona. De Catalaanse grootmacht heeft interesse in Atlético-ster Antoine Griezmann, maar over de manier waarop er contact is gezocht met de Fransman, is de Madrileense club niet te spreken.

'Atlético hekelt handelswijze Barça inzake Griezmann en stapt naar FIFA'

Guillermo Amor, directeur van Barcelona, sprak zich zondag uit over een potentiële transfer van Griezmann naar Catalonië. Amor zei dat er contact zou kunnen zijn geweest met de aanvaller, want Barcelona 'praat met wel meer spelers', stelde hij. Het openlijk naar buiten treden over de interesse vindt Atlético niet kunnen, waardoor de club volgens El Mundo Deportivo stappen onderneemt.

Komt de FIFA naar aanleiding van de klachten in actie, dan moet Barça de komst van Griezmann voorlopig uit het hoofd zetten. Besluit de wereldvoetbalbond niet te handelen, dan kan de koploper van Spanje de clausule in het nog tot 2022 doorlopende contract van Griezmann activeren. Die clausule bedraagt honderd miljoen euro. Zelf sloot de voorhoedespeler een winterse transfer al uit. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.