AS Roma legt concurrent van Kluivert langer vast

Reacties

AS Roma heeft het contract van Cengiz Ünder met een jaar verlengd. De negentienvoudige international van Turkije had nog een contract tot medio 2022, maar daar komt nu nog een jaartje bij.

AS Roma legt concurrent van Kluivert langer vast

Ünder kwam in de zomer van 2017 voor ruim veertien miljoen euro over van Istanbul Basaksehir en kreeg vorig seizoen concurrentie van Justin Kluivert, die toen overkwam van Ajax. De twee losten elkaar de afgelopen voetbaljaargang met regelmaat af. Waar Ünder voornamelijk als rechtsbuiten speelt, wisselt Kluivert beide flanken af.

De 22-jarige Ünder wordt gezien als een van de grootste talenten op de Europese velden en met de contractverlenging zorgt AS Roma ervoor dat grootmachten in elk geval met een forse zak geld op de proppen moeten komen om de Turkse flankspeler los te weken. Hij ligt nu tot medio 2023 vast in Rome.

AS Roma heeft met Ünder de tweede speler in twee dagen langer vastgelegd. Gisteren maakten de Romeinen bekend dat ook Nicolò Zaniolo langer in de Italiaanse hoofdstad blijft. Zaniolo tekende een nieuw contract tot medio 2024. De aanvallende middenvelder kan net als Ünder en Kluivert eveneens op de vleugels uit de voeten.

Eerder vertrok met Stephan El Shaarawy een andere concurrent van Kluivert wel bij AS Roma. De 26-jarige Italiaan verkaste naar het Chinese Shanghai Shenhua.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.