AS Roma en PSV naderen akkoord, Strootman aan zet

Een delegatie van AS Roma heeft zich gemeld in Nederland om nu ook de gesprekken met Kevin Strootman op te starten. De Italianen waren al in onderhandeling met PSV, dat een transfersom van tussen de zestien en twintig miljoen euro vraagt voor de international van het Nederlands elftal.

AS Roma en PSV naderen akkoord, Strootman aan zet

Dat AS Roma nu met Strootman zelf aan tafel gaat, is doorgaans een indicatie dat de clubs een akkoord naderen. Naar verwachting hoeven de gesprekken tussen Strootman en de Romeinse afvaardiging ook niet lang te duren.

Strootman zelf staat open voor een avontuur in de Serie A. Hij liet eerder weten teleurgesteld te zijn in PSV, nu de club tijdens deze transferwindow met Jeremain Lens, Dries Mertens en Erik Pieters drie potentiële basisspelers heeft laten vertrekken.

Strootman negeerde interesse vanuit Rusland, maar kiest met AS Roma voor zijn ontwikkeling. De middenvelder voelt dat hij klaar is voor de stap naar een grote competitie en besprak zijn aanstaande transfer ook al met bondscoach Louis van Gaal. (Martijn Krabbendam & Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen