'Strootman mag alleen weg voor extreem hoog bedrag'

De zege op FC Eindhoven sneeuwde dinsdagavond onder bij de mogelijke transfer van Kevin Strootman naar AS Roma. PSV wil alleen voor een 'extreem' bedrag afstand doen van de middenvelder.

'Strootman mag alleen weg voor extreem hoog bedrag'

PSV beleeft drukke weken met de nodige inkomende en uitgaande transfers. 'Bij ons is het vrij hectisch, er is veel belangstelling en ik hoop dat het nu snel afneemt', zei technisch manager Marcel Brands tegen Fox Sports.

Het meest besproken onderwerp is op dit moment de belangstelling van AS Roma voor Strootman. 'Ze hebben aangegeven dat ze zeer geïnteresseerd zijn en wij hebben gezegd slechts bereid te zijn hem te verkopen als er zeer extreme bedragen op tafel komen.'

Brands (foto), die nog geen beweging ziet in de overgang van Ola Toivonen naar Norwich City, heeft goede hoop dat komende dagen de komst van Jeffrey Bruma (Chelsea) en Karim Rekik (Manchester City) wordt afgerond.

PSV zit in de wachtkamer wat betreft twee andere versterkingen. Pas als Sporting Lissabon de (betalings)problemen met Stijn Schaars en rechtsback Santiago Arias heeft opgelost, kan de Eindhovense club zaken doen.

Lichtstad-derbyTussen alle transferperikelen door werd PSV de winnaar van de Lichtstad-derby. FC Eindhoven ging met 3-0 onderuit in het Philips Stadion, waar Tim Matavz met twee doelpunten zijn waarde toonde voor de Eredivisionist. Jürgen Locadia tekende voor de derde treffer.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen