'Arsenal wil Chelsea nu wel aftroeven en biedt wederom megabedrag op Brighton-speler'

Reacties

Arsenal heeft zijn zinnen gezet op Moisés Caicedo. De koploper van de Premier League heeft een bod gedaan op de 21-jarige middenvelder van Brighton and Hove Albion, die ook in de belangstelling staat van Chelsea.

'Arsenal wil Chelsea nu wel aftroeven en biedt wederom megabedrag op Brighton-speler'
© Pro Shots

Zowel transferspecialist Fabrizio Romano als het Engelse kwaliteitsmedium The Athletic maakt melding van een bod van 68 miljoen euro. Daarmee heeft Arsenal een bod van Chelsea van 62 miljoen euro overboden. Volgens The Athletic heeft Brighton het bod ook direct afgewezen, omdat de club de Ecuadoriaan niet wil verkopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Arsenal is op zoek naar een versterking voor het middenveld. Momenteel zijn Granit Xhaka en Thomas Partey de controleurs, maar met Caicedo wil de club Mikel Arteta een extra optie geven. Daarnaast hebben de Gunners Mohamed Elneny en Albert Sambi Lokonga nog onder contract staan en kan ook Oleksandr Zinchenko daar uit de voeten.

Mocht het wel tot een deal komen, dan verkoopt Brighton voor de vijfde keer in twee seizoenen een speler voor meer dan 25 miljoen euro. Deze zomer verkocht Brighton Marc Cucurella voor 65 miljoen aan Chelsea en Yves Bissouma voor een slordige dertig miljoen aan Tottenham Hotspur. Daarnaast vertrokken Ben White en Leandro Trossard respectievelijk voor 58 miljoen euro en dertig miljoen euro naar Arsenal de laatste twee seizoenen.

Met Caicedo hoopt Arsenal buurman Chelsea nu wel af te troeven. Eerder verloor de koploper het transfergevecht om Mykhailo Mudryk. Voor Chelsea zou Caicedo alweer de zevende winteraanwinst zijn. Eerder haalde het al Benoît Badiashile, Noni Madueke, Andrey Santos, David Datro Fofana en João Félix naar Londen.

Spelersprofiel

M. Caicedo


Geboortedatum:
2 november 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Santo Domingo
Nationaliteit
Ecuador
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Chelsea
Nationaal team:
Ecuador
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.