Conte pakt door met Spurs en presenteert Premier League-smaakmaker

Reacties

Tottenham Hotspur kende een geweldig slot van het seizoen en dat smaakt naar. Daardoor zet manager Antonio Conte zich in om de selectie te verstevigen. Yves Bissouma is donderdag gepresenteerd als alweer de derde aanwinst voor het komende jaar.

Conte pakt door met Spurs en presenteert Premier League-smaakmaker

Het is de eerste keer deze zomer dat Conte de knip trekt. Eerder kwamen Fraser Forster en Ivan Perisic al naar de club, maar zij waren beiden transfervrij. Voor Bissouma wordt voor het eerst gulzig geld uitgegeven. Volgens diverse berichten in de Britse media krijgt ex-werkgever Brighton & Hove Albion een bedrag van tussen de 28 en 35 miljoen euro overgemaakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bissouma maakte afgelopen seizoen veel indruk op het middenveld bij Brighton. De Malinees international speelde zich daarmee in de kijker bij de Premier League-top. Conte was uiteindelijk het meest slagvaardig, terwijl ook Arsenal en Everton belangstelling zouden hebben.

Doordat Spurs de Champions League in gaat, heeft Conte een flink budget om uit te geven deze zomer. Bissouma is de eerste waar voor betaald is. De verwachting is dat nog diverse spelers naar Londen komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.