Arsenal tast diep in de buidel voor Engels international White

Reacties

Arsenal heeft zijn defensie versterkt met Ben White. De 23-jarige Engelsman wordt overgenomen van Brighton & Hove Albion en met de transfer is naar verluidt ruim 58 miljoen euro gemoeid.

Arsenal tast diep in de buidel voor Engels international White
© Pro Shots

White staat bekend als een van de meest veelbelovende verdedigers van de toekomst. In het seizoen 2019/20 profileerde hij zich al tijdens een huurperiode bij Leeds United. Daarna keerde het talent terug naar Brighton, waar hij zich als basisspeler in de kijker van bondscoach Gareth Southgate speelde. White maakte deel uit van de Engelse EK-selectie en debuteerde op 2 juni voor de nationale ploeg.

Met White haalt de formatie uit Londen een veelzijdige verdediger binnen. Hij geldt als een voetballende verdediger, die ook als controleur op het middenveld uit de voeten kan. De jonge Engelsman gaat in Noord-Londen centraal achterin waarschijnlijk een duo vormen met Gabriel Magalhães.

Arsenal versterkte eerder deze transferperiode de selectie al met twee jongelingen. Nuno Tavares (21) kwam over van Benfica, terwijl Albert Sambi Lokonga (21) werd weggekocht bij Anderlecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.