Arsenal maakt werk van transfer Timber: Ajax ontvangt miljoenenbod

Reacties

Arsenal wil werk maken van de komst van Jurriën Timber. De Londenaren hebben inmiddels een eerste bod uitgebracht op de 22-jarige verdediger van Ajax.

Arsenal maakt werk van transfer Timber: Ajax ontvangt miljoenenbod
© Pro Shots

Maandagavond laat kwam The Athletic met het nieuws dat Arsenal zo'n 35 miljoen euro over heeft voor Timber, inmiddels kan VI dat bevestigen. Een akkoord is echter nog niet in de maak. Ajax zet in op een hoger bedrag voor de Oranje-international, die vorig jaar zijn contract nog verlengde tot medio 2025.

Destijds koos Timber er voor om ondanks nadrukkelijke belangstelling van onder meer het Manchester van United van Erik ten Hag bij Ajax te blijven. De geboren Utrechter had er net zijn eerste volledige jaar op basisspeler in Amsterdam zitten. Nu lijkt Timber er wel klaar voor om een transfer te maken.

Arsenal ziet in Timber een versterking voor de defensie vanwege zijn opbouwende kwaliteiten. Ook heeft de vijftienvoudig international als voordeel dat hij zowel centraal achterin als rechtsback kan spelen. Volgens de berichtgeving uit Engeland moet een persoonlijk akkoord met Timber geen probleem vormen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Timber
Meer over Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.