Ajax verlengt met gewilde Timber

Reacties

Jurriën Timber blijft trouw aan Ajax. De 21-jarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2025.

Ajax verlengt met gewilde Timber
© Pro Shots

Ajax was al geruime tijd in gesprek met Timber, die in de voorbije maanden in de belangstelling stond van meerdere Europese topclubs. Vooral Manchester United trok nadrukkelijk aan de talentvolle verdediger.

De achtvoudig international besloot echter voor een nieuw contract bij Ajax te gaan. ‘Jurriën is gelukkig bij Ajax en wil dit seizoen opnieuw succesvol zijn met de club’, aldus Christopher Coffie, zijn zaakwaarnemer namens Forza Sports Group. ‘Het gevoel is goed en met een nieuw contract wordt dit nog maar eens bevestigd.’

Overigens pakt Forza Sports Group momenteel flink uit met de contractverlenging van Timber. Als verwijzing naar de intense afgelopen periode heeft zijn managementkantoor een ludieke actie in het leven geroepen. Op veertig Abri’s door Amsterdam is een poster te zien waarop Timber en FSG aangeven kalm te zijn gebleven ondanks de interesse van andere topclubs en zijn toekomst aan Ajax verbindt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.