Araújo bijt op zijn lip na kritiek van Gündogan: 'Ik heb normen en waarden'

Reacties

Ronald Araújo liep in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain tegen een rode kaart aan en benadeelde Barcelona. Dat kwam hem op kritiek van Ilkay Gündogan te staan. Araújo bleef kalm na een vraag over de woorden van zijn ploeggenoot. 

Araújo bijt op zijn lip na kritiek van Gündogan: 'Ik heb normen en waarden'
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

In ondertal wist Barça niet te voorkomen dat PSG zich plaatste voor de halve finale. 'Ongeacht de tegenstander is het onmogelijk om terug te komen als een van je spelers van het veld wordt gestuurd', zei Gündogan na de uitschakeling. 'We hadden het gevoel dat we de wedstrijd onder controle hadden tot aan de rode kaart. Of dat terecht was? Het is een overtreding, dus een rode kaart.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Araújo liet donderdag zijn gezicht zien bij een boekpresentatie en kreeg een vraag over de woorden van Gündogan. De verdediger besloot zijn ploeggenoot te sparen. 'Wat ik daarvan vond? Dat houd ik voor mezelf. Ik heb normen en waarden en die dienen gerespecteerd te worden', reageerde Araújo. 

De 25-jarige verdediger kreeg ook vragen over zijn contract in Catalonië, dat nog twee jaar doorloopt. In de wandelgangen wordt Araújo gekoppeld aan Bayern München. 'Gepraat wordt er altijd', reageerde hij. 'Ik ben heel gelukkig in Barcelona. Mijn zaakwaarnemers hebben de gesprekken over een contractverlenging opgestart.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.