Applaus op Barcelona-training: eindelijk is Ansu Fati weer voetballer

Reacties

Xavi hoopt spoedig over een extra wapen te kunnen beschikken bij Barcelona. Ansu Fati heeft maandag voor het eerst in lange tijd weer eens met zijn ploeggenoten kunnen trainen.

Applaus op Barcelona-training: eindelijk is Ansu Fati weer voetballer
© Pro Shots

De negentienjarige Fati heeft dit seizoen bijzonder veel last gehad van een onwillige hamstring. De aanvaller stond vanaf november al een paar weken buitenspel, maakte onder Xavi zijn rentree, maar kreeg in zijn tweede duel al te maken met een terugslag. Fati heeft nu al ruim twee maanden geen wedstrijd meer gespeeld.

Inmiddels is er zicht op betere tijden. Fati heeft groen licht gekregen van de medische staf om weer gedeeltelijk mee te trainen met zijn ploeggenoten en voegde zich maandag bij de spelers die niet zijn vertrokken vanwege interlandverplichtingen. Zij ontvingen Fati met een applaus.

Volgens de Spaanse media zal het nog een week of drie duren voordat Fati ook daadwerkelijk weer in de wedstrijdselectie kan worden opgenomen. De pijlen worden gericht op het duel met Cádiz van 18 april of de ontmoeting met Rayo Vallecano van een week later.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.