Appjes naar Bartomeu brengen Alves in verlegenheid

Reacties

Dani Alves liet deze week weten dat hij nooit naar Barcelona zou zijn teruggekeerd als Josep María Bartomeu daar nog de scepter had gezwaaid, maar de woorden van de 38-jarige vleugelverdediger lijken met een korreltje zout te moeten worden genomen.

Appjes naar Bartomeu brengen Alves in verlegenheid
© Pro Shots

Een Spaanse journalist deelt via Twitter een WhatsApp-conversatie tussen Alves en Bartomeu uit 2019. Daarin geeft de Braziliaan aan dat hij graag terug wil keren bij Barcelona, waarna de preses hem doorverwijst naar Éric Abidal, destijds verantwoordelijk voor de technische zaken bij De Blaugranas.

Eerder deze week zei Alves in gesprek met Alkass Sports Channels dat van een comeback in Camp Nou geen sprake kon zijn met Bartomeu aan het roer. 'Ik vertrok toen hij aantrad en het was zinloos nog eens met hem te werken.'

Uiteindelijk kreeg de rentree van Alves pas dit najaar zijn beslag, ruim na het vertrek van Bartomeu. De Braziliaan, die vanaf 2022 inzetbaar is in officiële wedstrijden, heeft op Twitter al gereageerd op het uitgelekte screenshot. 'Degenen die Barcelona liefhebben doen alles wat nodig is', schrijft hij onder meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Dani Alves
Meer over Dani Alves
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.