Anderlecht neemt afscheid van Veldman: 'Een moeilijke beslissing'

Reacties

Robin Veldman vertrekt bij Anderlecht. Voor de 37-jarige Nederlander is komend seizoen geen plek meer in de technische staf van Brian Riemer.

Anderlecht neemt afscheid van Veldman: 'Een moeilijke beslissing'
© Pro Shots

Veldman was aanvankelijk trainer van Jong Anderlecht, maar werd eind vorig jaar interim-coach bij het eerste elftal na het ontslag van Felice Mazzu. Nadat Anderlecht met Riemer een nieuwe hoofdtrainer had gevonden, ging de voormalig jeugdtrainer van Ajax verder als assistent-coach bij het eerste elftal. Nu komt er een einde aan zijn periode in Brussel.

Anderlecht meldt dat het de technische staf richting het komende seizoen gaat vernieuwen en neemt daarom afscheid van Veldman, die nog een contract had tot medio 2024. 'De club is sinds januari een nieuwe weg ingeslagen. Bij zo'n proces horen ook soms moeilijke beslissingen', schrijft de gevallen Belgische grootmacht op de clubwebsite.

Veldman is ondanks zijn voortijdige afscheid dankbaar voor zijn periode bij Paars-Wit. 'Ik wil alle supporters, collega's en spelers bedanken voor een mooie periode bij Anderlecht. Het werken met de grote talenten van deze club was een voorrecht en dat zal ik altijd blijven koesteren', aldus de Nederlander, die ook jarenlang bij SC Heerenveen werkte.

Bekijk hier al onze video's
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.