Ancelotti weet niets van 'operatieverbod' Hazard

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti moest woensdagmiddag in de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Elche ingaan op een opmerkelijk gerucht over Eden Hazard.

Ancelotti weet niets van 'operatieverbod' Hazard
Elche
Elche
nv
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Volgens enkele Spaanse en Franse media kampt de 31-jarige dribbelaar met een fysiek ongemak waardoor hij eigenlijk onder het mes zou moeten. Naar verluidt zou preses Florentino Pérez hem dit verboden hebben, om geïnteresseerde clubs niet af te schrikken.

'Nee, we hebben hier niet over gesproken. Ik weet er niets van', liet Ancelotti weten. 'Er is in elk geval niets besproken met de dokter, die zou het me zeker hebben laten weten.'

De Italiaan voegde eraan toe dat Hazard er in fysiek opzicht al anderhalve maand prima voorstaat. Het maakt zijn recente rol in de marge des te pijnlijker. De aanvaller kreeg geen minuut speeltijd tijdens het competitieduel met Valencia en bleef ook op de bank tijdens het door Real Madrid gewonnen toernooi om de Super Copa.

'Er is niets aan de hand tussen ons', aldus Ancelotti. 'Er is gewoon sprake van competitie tussen spelers. En de coach, dat ben ik, moet elke wedstrijd zijn beste spelers kiezen. Ik probeer hierin eerlijk te zijn. Soms ben je heel goed, maar speel je toch niet. Ik heb het ook over Nacho, Dani Ceballos, Isco en Luka Jovic.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.