Hazard toont zelfspot bij opening trainingsveld

Reacties

Eden Hazard schroomde zondag niet de spot met zichzelf te drijven. De gepensioneerde voetballer deed dat bij de opening van een trainingsveld bij zijn oude club OSC Lille dat naar hem vernoemd werd.

Hazard toont zelfspot bij opening trainingsveld
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Ik heb maar weinig te zeggen', stak de 33-jarige Hazard - die niet bekend stond om zijn werklust - zijn praatje af. 'Omdat het het veld van Eden Hazard is: geen fitness, geen hardlopen. Gewoon voetballen met de bal. Dat is alles.'

Voor de camera van Canal+ kende Hazard nog een kleine verspreking voor de wedstrijd tussen Lille en Stade Rennes. 'Cool, hè? Op z'n minst kan ik m'n kinderen vertellen dat ik een held ben in Madrid. Eh... ik bedoel Lille, niet Madrid.'

Afgelopen oktober maakte Hazard bekend een punt achter zijn loopbaan te zetten. Hij speelde op professioneel niveau voor Lille, Chelsea en Real Madrid. In Spanje kon hij met vier doelpunten in 54 La Liga-duels weinig potten breken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.