Ancelotti komt op voor opnieuw bekritiseerde Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo kan rekenen op de steun van Carlo Ancelotti. De Italiaanse trainer kende nimmer problemen met de Portugees, die in eigen land meer onder vuur ligt. 

Ancelotti komt op voor opnieuw bekritiseerde Ronaldo
© Pro Shots
Marokko
Marokko
1 - 0
Portugal
Portugal

Ronaldo was donderdag weer te zien op het trainingsveld van Portugal op weg naar de kwartfinale tegen Marokko. Het was zijn eerste groepssessie na zijn veelbesproken gedrag rond de wedstrijd tegen Zwitserland.

Ondanks de ontkenning van een dreigement van Ronaldo is de storm nog niet helemaal gaan liggen. Zo wordt in het Portugese Record geopperd dat de aanwezigheid van zijn persoonlijke assistent Ricardo Regufe tot wrevel leidt bij collega-internationals.

Ook bij de Portugese fans is er een duidelijke mening zichtbaar over Ronaldo. Voor de ontmoeting met Marokko is er een overgrote meerderheid voor een rol van bankzitter. Bij A Bola heeft ruim tachtig procent een voorkeur voor Gonçalo Ramos als basiskracht.

De negativiteit past volgens Ancelotti niet bij de perfecte prof, zoals de Italiaan de 37-jarige Ronaldo heeft leren kennen. 'Hij voelt zich waarschijnlijk nog een twintiger omdat hij zich goed voelt. Ik heb hem twee jaar onder mijn hoede gehad en had nooit problemen met hem. Sterker nog, hij loste ze op voor mij. Hij was voor mij makkelijk te managen, hij is een uitzonderlijke speler.'

Familie Ronaldo woedend: 'Hij zit misschien dit weekend al thuis'
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.