Amerikaanse interesse voor Guardado, ook belangstelling voor Willems

Reacties

Andrés Guardado kan rekenen op interesse uit Europa en de Verenigde Staten. De dertigjarige Mexicaan lijkt PSV deze zomer in ieder geval nog niet te verlaten. Achterin moeten de Eindhovenaren wel rekening houden met vertrekkende spelers.

Amerikaanse interesse voor Guardado, ook belangstelling voor Willems

Los Angeles FC zou concrete interesse hebben in Guardado. De Amerikaanse club werd pas in 2014 opgericht en gaat vanaf begin volgend jaar meespelen in de Major League Soccer. Van de komst van Guardado zou dus pas in het begin van 2018 sprake zijn.

Eerder liet Guardado al weten dat hij op de hoogte is van de interesse. 'Er speelt iets, dat ontken ik niet', zei hij tegen ESPN. 'Er zijn vaker toenaderingen geweest. Ze benaderen me al lange tijd en er zijn altijd aanbiedingen. Ik heb nog een contract voor een jaar bij PSV en ik ga niet weg om het weggaan. Ik ben er gelukkig.'

Willems
Ook voor Jetro Willems is interesse, zo heeft zaakwaarnemer Sigi Lens bij PSV kenbaar gemaakt. Er zijn nog geen clubs die zich voor de 23-jarige linksback hebben gemeld. Daarnaast wordt rechtsback Santiago Arias gevolgd door meerdere clubs, maar ook voor hem heeft nog niemand zich bij PSV gemeld. Mocht een van de twee vertrekken, richt PSV zich in de komende transferperiode op defensieve versterking.

Marcel Brands en Simon Zwartkruis over de transferzomer van PSV.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.