PSV aan de haal met Mexicaans international Lozano

Reacties

PSV heeft Hirving Lozano aangetrokken. De vleugelaanvaller komt over van CF Pachuca en tekent in Eindhoven een contract voor zes jaar. Lozano stond al enkele jaren op de radar bij PSV.

PSV aan de haal met Mexicaans international Lozano

De 21-jarige aanvaller verblijft deze week met de nationale ploeg van Mexico in Rusland, maar kreeg toestemming om de transferonderhandelingen met PSV af te ronden. De rechtspoot kwam tijdens de eerste wedstrijd tegen Portugal in de strijd om de Confederations Cup niet in actie, waarna maandag de geruchten volgden dat Lozano het trainingskamp van Mexico verlaten had. Maandagavond maakte PSV bekend dat de vleugelaanvaller naar Nederland komt. Lozano speelde meer dan honderd duels voor Pachuca en is meervoudig international van Mexico.

Een maand geleden was technisch directeur Marcel Brands tegenover VI nog kraakhelder over de vermeende belangstelling in Lozano. 'Die is niet haalbaar', stelde de beleidsbepaler in mei. Daarbij ging het vooral over de transfersom die Pachuca vroeg voor de Mexicaan. Volgens de zaakwaarnemer van Lozano moest de vleugelspits tussen de vijftien en twintig miljoen euro opbrengen. PSV maakt over de transfersom geen details bekend.

Voor PSV is Lozano de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. De nummer drie van het afgelopen seizoen speelt de eerste officiële wedstrijd op 27 juli, wanneer de club uitkomt in de derde voorronde van de Europa League. Op 14 juli krijgt PSV te horen wie de tegenstander is op weg naar de groepsfase van de Europese competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.