Ambitieus Nice presenteert na komst Ramsey opnieuw een grote naam

Reacties

Leicester City heeft het vertrek van Kasper Schmeichel naar OGC Nice bevestigd. De Deense doelman wordt bij de Franse club de opvolger van de naar PSV vertrokken Walter Benítez.

Ambitieus Nice presenteert na komst Ramsey opnieuw een grote naam
© Pro Shots

De verhuizing van de 35-jarige Schmeichel kondigde zich al even aan en is woensdagavond officieel gemaakt. De doelman speelde liefst elf jaar voor Leicester City, waar hij al een tijdje de onbetwiste eerste keus onder de lat was. The Foxes, die deze zomer als enige club uit de Europese topcompetities nog geen enkele nieuwe speler hebben gehaald, lijken daarom op zoek te moeten gaan naar een nieuwe eerste doelman.

Schmeichel kwam in 2010 binnen bij Leicester City, dat de keeper destijds transfervrij overnam van Notts County. De Deen speelde uiteindelijk 478 wedstrijden voor de club en won in 2016 met Leicester City de Premier League. 

Voor Nice is Schmeichel, die tot medio 2025 heeft getekend, de tweede grote naam die deze week wordt binnengehaald. Afgelopen maandag maakte de werkgever van Pablo Rosario en Calvin Stengs al melding van de komst van Aaron Ramsey, die transfervrij kon worden opgepikt na zijn vertrek bij Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.