Alle twijfels zijn verdwenen: eerste Feyenoord-kampioenstattoo is al gezet

Reacties

Feyenoord won zondag van Sparta Rotterdam, op papier de zwaarste dobber voor het restant van het seizoen, en vergrootte zijn voorsprong op achtervolger Ajax naar acht punten. De kampioenskriebels zijn niet meer te beteugelen en dan weet je wel hoe laat het is.

Alle twijfels zijn verdwenen: eerste Feyenoord-kampioenstattoo is al gezet
© RTV Rijnmond
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij een zeker lijkend aanstaand succes zijn er altijd weer supporters te vinden die middels een tatoeage alvast een voorschot nemen op de glorie. Dat is nu niet anders: RTV Rijnmond ging maandag met een supporter mee naar Tattoo Bob, waar de eerste kampioenstatoeage werd gezet.

Dat brengt natuurlijk een groot risico met zich mee. Wat als Feyenoord zijn voorsprong toch nog verspeelt? Helemaal uniek zou dat niet zijn. 'Het is al een paar keer fout gegaan', zegt de tatoeëerder van dienst dan ook. 'En het meest rare is dat het nooit is verwijderd. Volgens mij hebben we er één keer onder getatoeëerd: 'We waren het bijna'. Dat wel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.