'Al-Nassr droomt groot en wil drie Galácticos herenigen in 2024'

Reacties

Al-Nassr is nog niet klaar na de komst van Cristiano Ronaldo, zo schrijft Marca. Volgens de Madrileense krant is Al-Nassr er veel aan gelegen om toe te treden tot 'de elite' van het voetbal. Er zijn plannen om het 'Real Madrid van de Arabische wereld' te worden.

'Al-Nassr droomt groot en wil drie Galácticos herenigen in 2024'
© Pro Shots

Al-Nassr werkt al langere tijd aan de samenstelling van een selectie met bekende namen. Zo werd Rudi Garcia een half jaar geleden aangesteld als trainer en bevat de selectie naast Ronaldo nog acht andere buitenlandse spelers, onder wie Vincent Aboubakar en David Ospina. Als het aan Al-Nassr ligt, komen Sergio Ramos en Luka Modric daar in de toekomst bij.

De 36-jarige Ramos beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain. Hij is van plan om eerst te luisteren naar de plannen die PSG met hem heeft, alvorens andere aanbiedingen in overweging te nemen. Mede omdat Ramos nog geen afscheid heeft genomen van de nationale ploeg van Spanje, is het de vraag of hij een overstap naar Al-Nassr ziet zitten. Een transfer zal in ieder geval pas na dit seizoen een optie zijn.

Modric, 37 jaar, heeft niet de intentie om Real Madrid spoedig te verlaten. De WK-uitblinker, wiens contract in de zomer afloopt, heeft lucratieve aanbiedingen vanuit Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten voorlopig afgeslagen. Hij zou geïnteresseerde clubs hebben laten weten dat ze mogen terugkeren in 2024, waarmee hij liet blijken de intentie te hebben om nog minstens een volledig seizoen in Madrid te spelen. Daarom zou een reünie van de drie Galácticos pas in 2024 mogelijk zijn, maar toch droomt Al-Nassr er al van.

'Had Ronaldo liever als twaalfde man van Real Madrid gezien'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.