Ajax neemt per direct afscheid van Schreuder

Reacties

Alfred Schreuder is niet langer de hoofdtrainer van Ajax. De recordkampioen maakt via de officiële kanalen bekend dat de samenwerking met de oefenmeester per direct is stopgezet.

Ajax neemt per direct afscheid van Schreuder
© Pro Shots

Schreuder was pas sinds de zomer werkzaam bij Ajax, waar hij was aangesteld als de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Erik ten Hag. Als assistent van Ten Hag was Schreuder eerder al werkzaam geweest in Amsterdam. De hernieuwde samenwerking tussen club en trainer pakte echter niet uit zoals gehoopt werd.

Door de teleurstellende resultaten in de Champions League én Eredivisie stond Schreuder al geruime tijd onder druk. De blamerende remise in eigen huis tegen FC Volendam (1-1), de zevende Eredivisie-wedstrijd op rij zonder zege, is voor de technische leiding de welbekende druppel geweest. Ajax staat nu zeven punten achter op de koploper en gaat met een nieuwe trainer voor de groep proberen om dat gat te dichten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.