Ajax gaat Ihattaren waarschijnlijk niet inschrijven voor Champions League

Reacties

Mohamed Ihattaren wordt waarschijnlijk niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. Vrijdagavond moeten alle deelnemers hun selectie bekendmaken, waaronder Ajax. Ihattaren is door privéproblemen momenteel geen onderdeel van de selectie van Alfred Schreuder.

Ajax gaat Ihattaren waarschijnlijk niet inschrijven voor Champions League
© Pro Shots

Bij Rondo werd trainer Schreuder maandagavond gevraagd wanneer hij denkt weer te beschikken over Ihattaren. 'Voorlopig nog niet. Er is eigenlijk niet zoveel nieuws over te melden. Het verhaal is bekend, het ligt ook een beetje bij de club en bij Mo. Ik heb begrepen dat er deze week weer een gesprek is.'

Ihattaren inschrijven voor de Champions League lijkt niet realistisch. 'Dat denk ik niet, nee', zei Schreuder, die de situatie betreurt. Aan het begin van de voorbereiding liet Ihattaren nog een goede indruk achter; hij scoorde bijvoorbeeld tweemaal tegen SC Paderborn tijdens de 5-2 nederlaag.

'Hij deed het ook goed, die weken gingen super', blikte Schreuder terug. 'Het was hartstikke mooi om te zien hoe hij groeide. Ik denk dat we als liefhebbers allemaal teleurgesteld zijn, hijzelf ook.' Begin deze maand maakte Ajax bekend dat Ihattaren individueel traint om zijn conditie op peil te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.