Ihattaren gaat individueel trainen bij Ajax

Reacties

Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma. Zo hoopt de twintigjarige middenvelder fysiek fit te blijven. Komende week voeren club en speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen, zo meldt Ajax via de officiële kanalen.

Ihattaren gaat individueel trainen bij Ajax
© Pro Shots

Ihattaren begon gretig aan de voorbereiding op dit seizoen, maar ging niet met Ajax mee naar het trainingskamp in Oostenrijk. De officiële lezing van de club was dat de technicus niet fit is. Later werd bekend dat Ihattaren te maken heeft met problemen in de privésfeer. Het zou gaan om bedreigingen, overigens niet van supporters.

'Laat duidelijk zijn dat we allemaal bezorgd zijn om Mo', zei directeur voetbalzaken Gerry Hamstra dinsdag voor aanvang van het oefenduel met Shakhtar Donetsk nog tegen Ziggo Sport. 'We zijn een voetbalclub, maar sommige dingen gaan verder dan voetbal. We zijn heel erg begaan met Mo. Er is een directe lijn vanuit Ajax met hem en we hopen dat hij er snel bij is.'

Ajax huurt Ihattaren sinds het begin van dit kalenderjaar van Juventus. De technicus speelde tot dusver pas één officiële wedstrijd in het eerste elftal: vorig seizoen viel hij in tijdens de verloren bekerfinale tegen uitgerekend zijn oude club PSV. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.