Magallán komt weer aan bod bij Ajax: 'We hebben met elkaar gesproken'

Reacties

Alfred Schreuder ziet een toekomst bij Ajax weggelegd voor Lisandro Magallán. De verdediger viel zondag vijf minuten voor tijd in tegen FC Utrecht (0-2 zege) en mocht in de eerste speelronde tegen Fortuna Sittard (2-3 zege) ook al zeventien minuten meedoen. Het waren zijn eerste optredens in de Eredivisie sinds maart 2019.

Magallán komt weer aan bod bij Ajax: 'We hebben met elkaar gesproken'
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
0 - 2
Ajax
Ajax

Magallán werd de afgelopen jaren verhuurd aan Alavés, Crotone en Anderlecht. Nu de slotfase van de transfermarkt zich aandient, behoort hij nog steeds tot de selectie van Schreuder. 'Voor iedere speler die onder contract staat is altijd een toekomst', reageerde Schreuder op de persconferentie op de vraag of Magallán toekomst heeft bij de club.

Schreuder zei dat de Argentijn zich 'ongelooflijk goed' opstelt. 'Maar je hebt soms ook te maken met wensen van spelers. Hij wil natuurlijk ook veel spelen. Daar hebben we over gesproken. Het is een jongen die ongelooflijk professioneel is. Tegen Fortuna komt hij erin en helpt hij het team; vandaag komt hij erin en helpt hij het team. Je weet als trainer precies wat je aan hem hebt. Daar ben ik wel blij mee.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.