Schreuder boos op én over Antony: 'Een boete? Dat kan zeker'

Reacties

Alfred Schreuder is niet blij met de houding van Antony in de laatste weken. De aanvaller, die maandagavond is gesignaleerd op Carrington voor de medische keuring bij Manchester United, speelde niet in de laatste twee competitieduels van Ajax. Hij was immers niet gefocust op zijn club, tot grote frustratie van Schreuder.

Schreuder boos op én over Antony: 'Een boete? Dat kan zeker'

'Dat vind ik raar. Daar is hij uiteindelijk ook op aangesproken', zei Schreuder maandag bij Rondo. Op de vraag van Marco van Basten of Ajax er niet voor kan kiezen om Antony een boete op te leggen, zei Schreuder: 'Zeker.' Schreuder zei het 'niet goed' te vinden dat binnen de organisatie van Ajax een dergelijke omgangsvorm mogelijk is. 'Het is zonde dat het gebeurt. Persoonlijk vind ik het gewoon slecht.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Als je Ajax bent, is het gewoon slecht dat dit gebeurt', aldus Schreuder, die met Antony in gesprek is gegaan. 'Ik snap het als je een of twee dagen teleurgesteld bent, maar je bent ook een professional. Maar binnen een paar dagen heb je wel door wat er aan de hand is. Dan ga ik gewoon verder met de jongens die er wel bij zijn.' De oefenmeester beaamde dat hij niet de enige persoon is die beslist over de toekomst van Antony.

'Er zijn natuurlijk meerdere mensen die erover beslissen. Ik vind het gewoon slecht dat het gebeurt. Ik ben er ook boos over. Waar zijn we nou mee bezig? Dat frustreert je als trainer', vervolgde hij. 'Dan denk ik: je bent verdomme gewoon speler. Je moet gewoon je ding doen. Ik praat met hem erover en hoor zijn kant van het verhaal. Je probeert het als trainer van je af te schuiven en verder te gaan met de jongens die je wel hebt. Maar mijn persoonlijke gevoel is dat het gewoon slecht is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.