Ajax en PSV in actie: fraaie odds voor Bergwijn en Simons

ADVERTORIAL – Ajax en PSV zijn deze zondag aan zet in de top van de Eredivisie. Blijven de titelkandidaten zonder schade tegen respectievelijk FC Utrecht en Excelsior? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Ajax en PSV in actie: fraaie odds voor Bergwijn en Simons
© Pro Shots

Alfred Schreuder zal blij zijn als de transferperiode ten einde is. In een turbulente periode lukte het de Ajax-coach wel om zonder puntenverlies te blijven. De grootste test tot nu toe in de Eredivisie staat vanmiddag op het programma: Utrecht-uit. Is de subtopper nog een angstgegner voor Ajax of niet? Daar valt over te twisten. Ajax won vijf van zijn laatste zeven Eredivisie-wedstrijden tegen de rivaal. Voor de nieuwe ontmoeting zijn de Ajacieden met een quotering van 1.48 voor een overwinning duidelijk de favoriet. Inzetten op een overwinning van de thuisploeg kan 6.00 keer de inleg opleveren.

Utrecht won nog niet dit seizoen, maar de ploeg van de nieuwe trainer Henk Fraser had ook wat pech in de eerste drie speelrondes. Alleen Ajax en Feyenoord hadden voor aanvang van de vierde speelronde meer grote kansen gekregen dan Utrecht. De Utrechters benutten slechts zeven van die tien grote mogelijkheden. Het feit dat er bij Utrecht aan kansen geen gebrek is, maakt de quoteringen voor bijvoorbeeld minstens vier goals in De Galgenwaard interessanter: 2.15. De odd voor Beide teams scoren is 1.62.

Odds doelpuntenmakers FC Utrecht - Ajax:
- Bas Dost: 3.25
- Anastasios Douvikas: 3.60
- Daishawn Redan: 3.95

- Brian Brobbey: 2.08
- Dusan Tadic: 2.30
- Steven Bergwijn: 2.60

PSV is gewaarschuwd voor de tegenstander van zondagmiddag. Excelsior maakte indruk in zijn eerste twee wedstrijden sinds zijn rentree in de Eredivisie en won van SC Cambuur en Vitesse. Denk jij dat er een grote stunt komt in Rotterdam? De odd voor een zege van Excelsior is 10.00. Fitheid moet ogenschijnlijk een voordeel zijn voor Excelsior. De ploeg kwam op 12 augustus voor het laatst in actie en PSV heeft de zware return tegen Rangers FC achter de rug. De Eindhovenaren willen met een zege opkrabbelen na de pijnlijke uitschakeling door Rangers in de play-offs voor de Champions League. De odd voor een zege van PSV: 1.31.

Cijfers uit het verleden moeten voor optimisme zorgen bij PSV. De topclub pakte liefst 46 van de mogelijke 48 punten in de laatste zestien Eredivisie-ontmoetingen met Excelsior. In die reeks scoorde PSV gemiddeld drie keer per wedstrijd. Inzetten op minstens drie goals van PSV zondagmiddag kan 1.73 keer de inleg opleveren. De quotering voor een zege met een marge van minstens twee goals is 1.68.

Odds doelpuntenmakers Excelsior - PSV:
- Nikolas Agrafiotis: 3.55
- Reda Kharchouch: 3.75
- Marouan Azarkan: 5.25

- Cody Gakpo: 1.93
- Ismael Saibari: 1.98
- Xavi Simons: 2.80

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. De odd voor een zege van Ajax in Utrecht is voor nieuwe Unibet-spelers verhoogd naar maar liefst 50.00. De actie is geldig tot zondag, 11.45 uur. Lees hieronder meer over de voorwaarden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's