Tottenham versus Arsenal: voorspel The North London Derby!

ADVERTORIAL - In het hol van de leeuw wil Arsenal zondagmiddag goede zaken doen in de zinderende titelstrijd van de Premier League. Wint de titelkandidaat op bezoek bij rivaal Tottenham Hotspur? TOTO daagt jou bij deze welkomstactie uit een keuze te maken tussen deze teams!

Tottenham versus Arsenal: voorspel The North London Derby!
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 3
Arsenal
Arsenal

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Tottenham Hotspur óf voor een zege van Arsenal. Het is dus aan jou als speler om te kiezen voor welke van de twee weddenschappen jij een verhoogde quotering wil. Wie zie jij als de favoriet?

Meespelen gaat op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Tottenham Hotspur óf zet 1 euro in op winst van Arsenal (1x2).
4. Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

In het eerste seizoen met Ange Postecoglou aan het roer is Tottenham Hotspur nog volop in de race voor de vierde plek. The Lilywhites hebben een paar wedstrijden minder gespeeld dan concurrent Aston Villa en moeten met een zege op Arsenal de druk op de ploeg uit Birmingham verhogen. Een overwinning op de eeuwige rivaal zou bovendien een enorme boost voor het zelfvertrouwen betekenen. Spurs heeft wat goed te maken na de 4-0 nederlaag bij Newcastle United in de vorige competitiewedstrijd.

Arsenal haalde dinsdagavond nog uit in een Londense derby. Chelsea werd met 5-0 verslagen in het Emirates Stadium. Met name het gemak waarmee het team van Mikel Arteta tot scoren komt, valt op. Arsenal heeft in de Premier League in dit kalenderjaar al in vijf verschillende wedstrijden minstens vijf keer gescoord. The Gunners moeten zondagmiddag voor de aanval kiezen in The North London Derby. Een punt is eigenlijk niet genoeg in de felle strijd met Liverpool en met name Manchester City om de Engelse titel. Pakt Arsenal de titel, dan is dat voor de club het eerste kampioenschap sinds 2004.

Speler Specials
Ook voor bestaande spelers heeft TOTO bij deze kraker natuurlijk een aantrekkelijk aanbod. Bekijk hieronder een selectie met verschillende Speler Specials.

- Arsenal wint & Bukayo Saka scoort: 3.65
- Tottenham Hotspur wint & Heung-Min Son scoort: 6.75
- Arsenal wint, beide teams scoren & Over 3.5 doelpunten: 4.25

Bovenstaande quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen licht fluctueren op weg naar de aftrap.

Denk jij dat Tottenham wint of verwacht jij dat Arsenal het sterkst is? TOTO daagt jou bij deze welkomstactie (24+) uit een keuze te maken. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's