Fraaie welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van Ajax op Utrecht

ADVERTORIAL – Wint Ajax zondagmiddag voor de vierde keer op rij in het nog prille Eredivisie-seizoen? Een zege van de Amsterdammers in Utrecht kan nieuwe Unibet-spelers veel opleveren. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is de odd verhoogd naar maar liefst 50.00.

Fraaie welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van Ajax op Utrecht
© Pro Shots

Het spel was niet altijd groots, maar kijkend naar de resultaten beleeft Ajax nog een vlekkeloze start in de competitie. Uit bij Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam werd gewonnen en tussendoor overklaste de ploeg van Alfred Schreuder in eigen huis FC Groningen. Utrecht kent juist een valse start. Onder de nieuwe trainer Henk Fraser is in de eerste drie speelrondes nog niet gewonnen. Pijnlijk was de 3-2 nederlaag bij promovendus FC Emmen vorig weekend. Denk jij dat Ajax kan toeslaan tegen het nog wankele Utrecht? De laatste drie uitwedstrijden in de competitie tegen Utrecht heeft de kampioen allemaal gewonnen. De reguliere odd voor een zege is 1.48.

Zoals gezegd is dat de reguliere quotering, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale odd van 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan en selecteer de Ajax boost x 50

- Doe een storting, dat gaat eenvoudig via iDeal

- Wed op Ajax wint van FC Utrecht en vink de UniBoost aan

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

Ajax kan onder meer vertrouwen putten uit de blakende vorm van Steven Bergwijn. De Oranje-international is de zomeraanwinst die tot nu toe het meest opvalt binnen de lijnen. De linksbuiten scoorde in de Eredivisie al vier keer voor zijn nieuwe club en was daarmee na drie speelrondes de topscorer. In januari was het nog Brian Brobbey die de hoofdrol opeiste uit tegen Utrecht. De Ajax-spits scoorde toen twee keer en er werd met 0-3 gewonnen.

Ben jij wel al Unibet-lid? Ook dan zijn er voldoende kansen in het uitgebreide aanbod voor onder meer alle Eredivisie-wedstrijden. Beleef FC Utrecht tegen Ajax met extra spanning door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's