Ajax en Anderlecht ronden transfer Magallán af

Reacties

Lisandro Magallán vervolgt zijn loopbaan bij Anderlecht. De 27-jarige verdediger wordt door Ajax tot medio 2022 verhuurd aan de Belgische club, die tevens een optie tot koop bedongen heeft.

Ajax en Anderlecht ronden transfer Magallán af
© Pro Shots

Ajax betaalde begin 2019 zo'n negen miljoen euro voor de verdediger van Boca Juniors, maar uiteindelijk kwam Magallán tot slechts zeven officiële wedstrijden namens de Amsterdammers. Hij debuteerde tijdens de 3-1 overwinning op SC Heerenveen in het KNVB-bekertoernooi en kwam dat seizoen ook nog in actie tegen Feyenoord en PSV en tijdens de Champions League-duels met Juventus en Tottenham Hotspur.

De afgelopen twee seizoenen werd Magallán ook al verhuurd door Ajax. Eerst aan Alavés en vorig jaar aan Crotone, maar beide periodes werden geen groot succes. De verdediger gaat het nu proberen bij Anderlecht, dat vorige week door Vitesse werd uitgeschakeld in de play-offs van de Conference League. Bij de club uit Brussel staan drie Nederlanders onder contract: Wesley Hoedt, Bart Verbruggen en Joshua Zirkzee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. Magallán
Meer over L. Magallán
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.