Ajax domineert Elfal van de Week met kwartet, hattrick voor Bijlow

Reacties

Ajax is met vier spelers hofleverancier van het Elftal van de Week. Behalve matchwinner Davy Klaassen verdienden nog drie spelers een plek in het elftal met Eredivisie-uitblinkers van speelronde dertig. 

Ajax domineert Elfal van de Week met kwartet, hattrick voor Bijlow
© Pro Shots

Klaassen (8,5) was samen met Speler van de Week Michael de Leeuw de hoogst beoordeelde speler van het afgelopen weekend in de Eredivisie en staat vanzelfsprekend dus op het middenveld. Aan zijn zijde vinden we ook Ryan Gravenberch, die een 7,5 kreeg voor zijn optreden tegen AZ (2-0).

Achterin staan ook twee Ajacieden. Jurriën Timber en Lisandro Martínez kregen eveneens een 7,5 en vormen met Willem II-sterkhouder Sven van Beek (8) en Sparta-linksback Aaron Meijers de verdediging. Maarten Stekelenburg kreeg ook een 7,5, maar moet onder de lat voorrang verlenen aan Justin Bijlow.

De doelman van Feyenoord kreeg een 8 voor zijn optreden tegen Vitesse (0-0) en staat al voor de derde speelronde op rij in het Elftal van de Week. Op 12 april en 5 april was dat ook al het geval, nadat Bijlow belangrijk was geweest voor Feyenoord in het uitduel met FC Utrecht (7,5) en het thuisduel met Fortuna Sittard (7).

FC Emmen-held De Leeuw (8,5) geeft na zijn hattrick tegen Heracles Almelo (3-1) leiding aan de voorhoede, waarin ook plaats is voor Pelle Clement (PEC Zwolle) en Zian Flemming (Fortuna Sittard), allebei goed voor een 8. Op het middenveld levert Fortuna, zondag te sterk voor ADO, met Tesfaldet Tekie (8) nog een tweede speler .

Elftal van de Week - Speelronde 30

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.