Eredivisie op Rapport: revanche Velthuizen symbool voor keeperskunde

Reacties

In speelronde dertig van de Eredivisie blonken de keepers uit. Waarschijnlijk is dat de reden dat er slechts achttien treffers vielen, een WK 1990-achtige moyenne van twee goals per wedstrijd. Bekijk in dit overzicht alle beoordelingen van de afgelopen speelronde.

Eredivisie op Rapport: revanche Velthuizen symbool voor keeperskunde
© Pro Shots

Justin Bijlow hield Feyenoord op de been tegen Vitesse en incasseert een 8. Zijn collega Remko Pasveer doet met een 7 niet heel voor hem onder. Ook onder anderen Maarten Stekelenburg (7,5), Maduka Okoye (6,5), Marco Bizot (7,5), Yvon Mvogo (6,5), Kostas Lamprou (7), Michael Verrips (7) en Sergio Padt (6,5) hoeven zich niet bepaald te schamen voor hun cijfer.

Bovendien nam Piet Velthuizen zondagmiddag ondubbelzinnig revanche voor zijn mislukte Fortuna Sittard-debuut van enkele maanden geleden. De eenmalig Oranje-international noteerde een clean sheet tegen ADO Den Haag en verdient een 7.

In onderstaand overzicht tref je alle beoordelingen van de afgelopen speelronde aan. Steven Berghuis viel met zijn 4,5 in negatief opzicht op. Bij kampioen in spe Ajax zijn de beoordelingen hoog, al liep Davy Klaassen de titel van Speler van de Week net mis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.