Ajax-doelwit Daramy: 'Het kan snel gaan'

Reacties

Mohamed Daramy heeft gereageerd op de concrete belangstelling van Ajax. De aanvaller van FC Kopenhagen is bekend met de reputatie van de Amsterdammers.

Ajax-doelwit Daramy: 'Het kan snel gaan'
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
2 - 0
SønderjyskE
SønderjyskE

Daramy (19) is ervan op de hoogte dat Ajax meer dan gemiddelde interesse heeft. Zelf staat de aanvaller ook open voor een verhuizing naar Amsterdam. 'Iedereen kent die club en weet dat het een geweldige club is', zegt hij na het duel met SønderjyskE. 'Ik weet dat ze in onderhandeling zijn. Het kan snel gaan.'

Daramy, die Club Brugge niet ziet zitten als bestemming, kent de reputatie van Ajax voor talenten. 'Het zou een goede stap zijn. Je weet dat ze goed zijn in het oppikken van spelers, ze beter maken en ze vervolgens verder laten gaan', aldus de aanvaller.

'Natuurlijk gaan we hem missen', is teamgenoot Jonas Wind stellig. 'We zien op wat voor een torenhoog niveau hij speelt. Het is een genot om naar te kijken. Hij is een geweldige speler.'

Het is allerminst zeker dat Daramy op korte termijn naar Ajax verhuist. FC Kopenhagen heeft wel bevestigd dat er met de Amsterdammers wordt onderhandeld. Maar er is geen garantie dat een akkoord zal worden bereikt. Deense media melden dat het om een bedrag van tussen de twaalf en veertien miljoen euro gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.