ADO nog lang niet klaar na komst Kramer

Reacties

ADO Den Haag beleeft een bijzonder moeizame transferperiode. Technisch directeur Jeffrey van As heeft enkele dagen voor de start van het nieuwe seizoen nog bergen werk te verzetten, maar blijft rustig.

ADO nog lang niet klaar na komst Kramer

Op de achttienjarige rechtsback Milan van Ewijk en de recente komst van Michiel Kramer na, is het angstvallig stil gebleven de voorbije weken. De druk op Van As neemt dan ook toe, zeker omdat de club wel de nodige spelers zag vertrekken. Sheraldo Becker verlengde zijn aflopende contract niet, Nasser El Khayati is al een hele tijd afwezig vanwege transferperikelen en ook Giovanni Troupée, Melvyn Lorenzen en Ricardo Kishna zijn weg.

Het is dan ook geen verrassing dat de focus van Van As ligt op het halen van aanvallers. De beleidsbepaler haalt het liefst nog twee buitenspelers naar Den Haag. 'Maar het moet wel binnen onze mogelijkheden passen. Het duurt lang, maar we gaan voor kwaliteit', legt de technisch directeur de moeizame zoektocht naar versterking uit.

Met Michiel Kramer is er al wel een concurrent gevonden voor Tomás Necid. De oude bekende liep al een tijdje stage en tekende dinsdag een tweejarig contract. Daarnaast werkt ADO aan de (tijdelijke) komst van Alessio Da Cruz, al verlopen de onderhandelingen met Parma bijzonder moeizaam. Da Cruz zelf ziet een verhuizing naar Den Haag wel zitten.

Het is nog voor de start van het seizoen onrustig bij ADO Den Haag. Nasser El Khayati probeert een transfer te forceren, de zoektocht naar versterkingen verloopt stroef en de club heeft nog altijd geen algemeen directeur. Lees er alles over op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.