Tweede huwelijk lonkt voor Kramer en oude liefde ADO

Reacties

Michiel Kramer keert in ieder geval voor even terug bij ADO Den Haag. De club kondigt aan dat de dertigjarige spits vanaf dinsdag voor onbepaalde tijd gaat meetrainen bij de Hagenaars. ADO steekt ook niet onder stoelen of banken dat club en speler gaan aftasten of er een contract in zit.

Tweede huwelijk lonkt voor Kramer en oude liefde ADO

'De club en de 30-jarige spits gaan in deze periode onderzoeken of er een tweede samenwerking tussen beide partijen zal ontstaan', zo valt te lezen op de clubwebsite. Mocht het tot een samenwerking komen zou dat een rentree zijn. In de zomer van 2013 toog de lange spits naar de Hofstad. Daarvoor was hij uitgekomen voor Excelsior, NAC Breda en FC Volendam.

In Den Haag beleefde Kramer twee succesvolle seizoenen. Hij kwam in totaal tot 24 treffers en 7 assists in 61 officiële duels. Vooral in het seizoen 2014/15 liet hij zich zien, hij was in die jaargang zeventien keer trefzeker. Met zijn goede spel verdiende Kramer twee jaar na zijn komst naar ADO een transfer naar Feyenoord. In de Kuip kon hij vervolgens nooit helemaal overtuigen. Via Sparta Rotterdam en Maccabi Haifa (Israël) kwam de aanvaller vorig seizoen terecht bij FC Utrecht. Na zijn vertrek uit de Domstad was hij transfervrij.

Voor ADO zou Kramer, die in Nederland in het verleden bij diverse akkefietjes betrokken raakte, een gewenste aanvallende versterking kunnen zijn. De club van trainer Fons Groenendijk moest immers afscheid nemen van Ricardo Kishna, Melvyn Lorenzen en Sheraldo Becker terwijl daar niet echt vervangers voor werden aangetrokken. Vooral Becker maakte vorig seizoen indruk.

Spelersprofiel

M. Kramer


Geboortedatum:
3 december 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,96 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
RKC Waalwijk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer M. Kramer
Meer over M. Kramer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.