Gesprek tussen ADO en El Khayati levert niets op

Reacties

De clubleiding van ADO Den Haag heeft maandag een onderhoud gehad met Nasser El Khayati. Veel zijn beide partijen niet opgeschoten met dat gesprek.

Gesprek tussen ADO en El Khayati levert niets op

De dertigjarige El Khayati wil weg bij ADO en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Qatar SC, waar hij een lucratief contract kan tekenen. Het bod dat die club heeft gedaan is in de ogen van ADO echter onvoldoende, tot frustratie van de aanvallende middenvelder.

Ondertussen heeft El Khayati al sinds 21 juli 'vrijaf' om een transfer te regelen. In een gesprek hoopte beide partijen nader tot elkaar te komen, maar dat gebeurde niet. 'De situatie is onveranderd', aldus technisch directeur Jeffrey van As. 'Er is nog steeds geen oplossing.'

'Nasser wil graag naar Qatar en daar hebben wij begrip voor en wij gunnen hem ook een mooie stap, maar daar moet wel de juiste prijs tegenover staan. Nasser baalt ervan dat er nog geen akkoord is tussen de clubs, maar hij snapt ons standpunt ook wel', vervolgt Van As.

Voorlopig lijkt El Khayati nog niet terug te keren op het trainingsveld bij ADO. De smaakmaker van het vorige seizoen, hij was goed voor zeventien doelpunten en twaalf assists, hoopt nog steeds dat hij op korte termijn naar Qatar kan vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer A. El Khayati
Meer over A. El Khayati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.