Memphis over nieuwe look: 'Mijn vriendin vindt die zweetband geweldig'

Reacties

Memphis Depay heeft de monden van zijn critici maandagavond gesnoerd. De spits van het Nederlands elftal droeg afgelopen week een zweetband, waarna hij de gemoederen bezig hield. Maandag deed hij het wéér en speelde hij een uitstekende wedstrijd.

Memphis over nieuwe look: 'Mijn vriendin vindt die zweetband geweldig'
Nederland
Nederland
4 - 0
IJsland
IJsland

Na de oefenzege op IJsland (4-0), waarin Memphis uitblonk, werd de aanvaller gevraagd naar het publieke debat over zijn uiterlijk. De geroutineerde spits speelde bij de NOS slim in op de discussie over zijn zweetband. 'De vorige wedstrijd heb ik in de mixed-zone twintig minuten tijd gemaakt voor de pers. En geen vraag hierover gehad.'

'Who cares? Who cares? Het staat me mooi en helpt me met het zweet', liet Memphis alle kritiek vakkundig van zich afglijden. De spits scoorde ook nog, maar zijn treffer werd afgekeurd door een vermeende handsbal van Joey Veerman. Toch kreeg hij een publiekswissel van bondscoach Ronald Koeman.

Wie ook tevreden is over Memphis? Zijn vriendin, vertelde de aanvaller. 'Mijn vriendin vindt die zweetband mooi staan. Geweldig toch? Het is een nieuwe look en ik voel me er goed bij. Ik ga alvast bedenken wat voor kleur ik in Duitsland aan ga doen.'

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.

Ma 10 jun.

Zo 16 jun.

Vr 21 jun.

Di 25 jun.

Europees Kampioenschap

Stand Groep D Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Nederland
1
1
0
0
2-1
+1
3
2
Oostenrijk
0
0
0
0
0-0
0
0
3
Frankrijk
0
0
0
0
0-0
0
0
4
Polen
1
0
0
1
1-2
-1
0
* Actueel tot en met 16 jun. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.