Actie Jack's: 50x je inzet voor zege van PSG op hekkensluiter!

ADVERTORIAL – De thuiswedstrijd tegen laagvlieger Angers is voor Paris Saint-Germain een uitgelezen kans om de weg omhoog weer in te slaan. Jack's pakt voor deze wedstrijd uit met een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Een zege van het sterrenensemble kan maar liefst 50.00 keer de inleg opleveren!

Actie Jack's: 50x je inzet voor zege van PSG op hekkensluiter!
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Angers
Angers

Op 1 januari ging het voor PSG mis in de uitwedstrijd tegen RC Lens. Zonder kersvers wereldkampioen Lionel Messi en de geschorste Neymar werd met 3-1 verloren. Het was pas de eerste nederlaag van de Parijzenaren dit seizoen in de competitie. De koploper wil woensdagavond een frisse start maken. Trainer Christophe Galtier kan weer een beroep doen op Messi, Neymar én Kylian Mbappé. Hekkensluiter Angers is dus gewaarschuwd. Geen team in de Ligue 1 kreeg dit seizoen zoveel tegengoals als Angers (37).

De reguliere odd voor een zege van PSG in het eigen Parc des Princes is 1.12, maar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er met deze actie dus een speciale odd van 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting, stort minimaal €10 om jouw Odds Boost te ontvangen.

- Zet €1 in op een zege van PSG op Angers.

De maximale inzet bij deze actie is €1.

PSG verspeelde dit seizoen in thuiswedstrijden in de Ligue 1 nog maar één keer punten. Zeven keer werd gewonnen, slechts één keer werd gelijkgespeeld. Twee van de drie laatste thuiswedstrijden tegen Angers in de competitie werden bovendien erg ruim gewonnen (6-1 en 4-0).

Nog geen Jack's-speler? Dan is deze welkomstactie een buitenkansje. Benut jouw voetbalkennis en speel mee bij Jack's!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's