Achillespees zit Peeters nog maanden dwars

Lierse SK moet nog enkele maanden wachten op de terugkeer van Bob Peeters. De spits wacht een operatie aan zijn achillespees.

Achillespees zit Peeters nog maanden dwars

Peeters staat al enige weken aan de kant met een onwillige achillespees. Vorige week hervatte de spits de training. Maar daarbij bleek meteen dat de klachten niet waren verdwenen. Een operatie is de enige overgebleven optie, met als gevolg dat Peeters drie maanden moet toekijken.

'Hij was niet vrolijk, maar hoe zou je zelf zijn als je drie maanden buiten strijd bent?', vertelde assistent-trainer Eric Van Meir aan Sporza. 'Bob is erg belangrijk voor de ploeg, maar aan een half fitte speler heb je niks. Er zat weinig anders op. Wie Bob kent, weet dat hij niet lang thuis zal zitten. Hij is belangrijk in de kleedkamer en zal de jongens blijven opmonteren en opnaaien.'

Lierse SK keek uit naar de rentree van Peeters. De oud-international moest de sportieve crisis een halt toeroepen. Met één punt uit acht wedstrijden staat de ploeg van trainer René Trost op de laatste plaats.

Bekijk hier al onze video's