AC Milan tast diep in de buidel voor opvolger Cutrone

Reacties

AC Milan heeft zich versterkt met Rafael Leão. De Portugese aanvaller komt over van Lille, dat volgens Italiaanse media liefst 35 miljoen euro voor hem ontvangt.

AC Milan tast diep in de buidel voor opvolger Cutrone

De transfer van Leão (20) naar Milaan kondigde zich al enige tijd aan. De talentvolle spits beleefde afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak bij Lille en maakte internationaal indruk. Met acht doelpunten leverde hij een belangrijke bijdrage aan het fantastische seizoen van de Franse club, die het jaar afsloot met een tweede plaats en een Champions League-ticket.

Nicolas Pépé verzilverde het succesjaar al met een megatransfer naar Arsenal en nu vertrekt ook Leão uit Noord-Frankrijk. Zijn verblijf in Lille blijft zo beperkt tot één seizoen. De Fransen namen hem in de zomer van 2018 gratis over van Sporting Lissabon, waar Leão zijn contract liet verscheuren wegens de ongeregeldheden rond de club. In een jaar tijd maakt Lille dus een enorme winst op de aanvaller.

In Milaan is Leão de opvolger van Patrick Cutrone, die verkocht is aan Wolverhampton Wanderers. De verwachting is dat ook André Silva nog vertrekt uit San Siro. AS Monaco wordt genoemd als mogelijk nieuwe bestemming voor hem. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Lille
Meer over Lille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.