AC Milan pakt door in jacht op Reijnders

Reacties

AC Milan maakt serieus werk van de komst van Tijjani Reijnders. AZ heeft een eerste bod ontvangen op de 24-jarige middenvelder, voor wie een vijfjarig contract klaarligt in Milaan.

AC Milan pakt door in jacht op Reijnders
© Pro Shots

De toekomst van Reijnders domineert de Italiaanse voorpagina's al dagen. De kans dat Pascal Jansen zijn pupil deze week nog kan verwelkomen voor de start van de voorbereiding, wordt steeds kleiner. Milan heeft een openingsbod uitgebracht van negentien miljoen euro. AZ zet in op een hoger bedrag.

Reijnders verlengde zijn contract begin dit jaar nog tot medio 2027, maar lijkt desondanks niet meer te behouden voor AZ. De geboren Zwollenaar wekte met zijn uitstekende optredens in de knock-outfase van de Conference League interesse van diverse buitenlandse clubs. Het is Milan dat nu doorpakt.

Technisch directeur Max Huiberts liet eind juni nog aan VI weten dat de insteek is dat Reijnders ook komend seizoen bij AZ speelt. Trainer Jansen sloot zich daar later bij aan. 'We zullen er in elk geval alles aan doen om te zorgen dat hij bij ons blijft. Maar welke kant het opgaat, dat durf ik niet te zeggen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer T. Reijnders
Meer over T. Reijnders
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.