Verbeek dompelt belager onder, Japanner bowlt spelers om

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Verbeek dompelt belager onder, Japanner bowlt spelers om

• Deze Japanse voetballer in Estland heeft zijn roeping als bowler gemist. Nadat hij zijn elftal op voorsprong heeft gezet, viert Hidetoshi Wakui zijn treffer met een heuse nabootsing van een bowlingbaan. De wedstrijdbal wordt gepromoveerd tot bowlingbal en de doelpuntenmaker gooit vervolgens al zijn teamgenoten omver: een strike.

'Ook tegen Bayern München zullen we elf man opstellen. Meer is helaas niet mogelijk. Dat staan de regels niet toe.'
• Jos Luhukay kan dinsdag met Hertha BSC voorkomen dat Bayern München kampioen wordt. Om die stunt mogelijk te maken had de Nederlandse trainer graag beschikking gehad over meer dan elf spelers. (Sky)

• Hull City-manager Steve Bruce was bezig aan zijn perspraatje toen hij plots (vanaf 53 seconden) werd opgeschrikt door de wonderschone treffer op een tv-scherm van Wayne Rooney tegen West Ham United: 'Dit doelpunt moet je zien', stamelde de voormalige verdediger van Manchester United. 'Wow, wow, wow, wow. Dit is belangrijker dan wat ik te vertellen heb.'

'Ik heb twee keer mijn neus gebroken in het voetbal. De derde keer was in een bar en toen heb ik zelf mijn neus recht moeten zetten. Dat deed verdomde pijn. De jongen die het gedaan had heb ik vervolgens met zijn hoofd ondergedompeld in de gootsteen'
Gertjan Verbeek zit op de praatstoel en verhaalt over een akkefietje dat hij had in de kroeg. De amateur-bokser zorgt er met zijn uitspraken ontgetwijfeld voor dat toekomstige belagers drie keer nadenken voordat ze Verbeek een gebroken neus slaan. (Bild)

• Bayern München werd zaterdag nog geen kampioen van Duitsland, maar dat had sponsor Telekom niet door. De Duitse telefoonaanbieder feliciteerde Bayern op Facebook alvast met het kampioenschap (foto boven), dat de Duitse koploper pas dinsdag kan binnenhalen bij een overwinning op Hertha BSC. Nadat Telekom de fout had ontdekt, werd de felicitatie weer verwijderd van het sociale medium. Foutje moet kunnen.

'Dit doet me denken aan de rivaliteit tussen FC Barcelona en Real Madrid. We moeten weer op een redelijke wijze met elkaar om leren te gaan'
• De afgelopen weken werd het vuurtje tussen Borussia Dortmund en Bayern München flink opgestookt door Dortmund-trainer Jürgen Klopp. Nadat Bayern-directeur Matthias Sammer hem had bekritiseerd, stelde Klopp dat Sammer 'God iedere dag op zijn blote knieën moest danken dat iemand op het idee was gekomen hem bij Bayern aan te nemen.' Nu tracht Bayern-bestuurder Karl-Heinz Rummenigge de vredespijp te roken. (Welt am Sonntag)

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.