Wereldtopper Suarez, Prandelli en Menzo's criticaster

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wereldtopper Suarez, Prandelli en Menzo's criticaster

'Suarez is samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de beste ter wereld'
• Dat zegt Manchester United-aanvaller Wayne Rooney daags voor de competitiewedstrijd tegen Liverpool, de ploeg van Luis Suarez. Rooney kijkt met bewondering naar de Uruguayaan, die samen met Daniel Sturridge een gevreesd aanvalsduo vormt. 'Sturridge en Suarez steken in wereldvorm, maar wij gaan er alles aan doen om ze zondag af te stoppen', aldus Rooney.

'Verder als bondscoach van Italië of een break'
• Cesare Prandelli schept iets meer duidelijk wat zijn toekomst betreft. De bondscoach van de Italianen wordt veelvuldig in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar maakt aan die speculaties een einde.

Tony Watt moet op de blaren zitten na zijn uitlatingen aan het adres van trainer Lierse SK-trainer Stanley Menzo. De huurling van Celtic vertoonde Calimero-gedrag door te stellen dat hij als enige wordt gestraft voor de mindere periode van de huidige nummer elf van de Belgische competitie. 'Telkens als we verliezen, geeft Menzo mij de schuld. Maar eigenlijk is het zijn schuld', zei Watt eerder deze week. De Belgische club zette de aanvaller terug naar het tweede en liet weten dat zijn uitlatingen onaanvaardbaar zijn.

• Er zijn weinig spelers zelfverzekerder dan John Guidetti. De aanvaller van Stoke City, die wordt gehuurd van Manchester City, kan in de wedstrijd tegen West Ham United aanstaande zaterdag wellicht rekenen op een basisplaats van trainer Mark Hughes. En dat voor het eerst in de Premier League. Op de vraag of hij daar klaar voor is, is de voormalig Feyenoorder duidelijk. 'Ik ben er al sinds mijn geboorte klaar voor.'

• Je hebt fans en je hebt fans. Deze liefhebber van Galatasaray ging met de tondeuse aan de haal en creëerde iets bijzonders. Zie hieronder het resultaat. Waarschijnlijk zat de supporter krap bij kas en beschikte hij niet over het vermogen om het tricot van Cimbom aan te schaffen.

Garry Monk, de voorlopige opvolger van de onlangs ontslagen Swansea City-manager Michael Laudrup, is niet bezig met de geruchten over Ronald Koeman. De huidige trainer van Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover een dienstverband bij de club uit Wales. 'Het boeit me niet en heeft geen invloed op mij. Spelers en managers worden altijd gelinkt aan andere clubs, maar ik kan me daar niet druk om maken', zei Monk.

• Arsenal-coach Arsène Wenger is boos op Nicklas Bendtner. Uitgerekend dinsdagavond, toen Arsenal uit tegen Bayern München speelde in de Champions League, maakte de Deens international amok met een taxichauffeur in Kopenhagen. 'Ik weet niet wat er is gebeurd. Een ding weet ik wel zeker: niemand heeft hem permissie gegeven om naar Kopenhagen af te reizen', zei de Franse hoofdcoach. 'Hij wordt hiervoor gestraft met een boete… en zijn contract loopt eind dit seizoen af.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.