Hersenschudding cameraman, Roma steunt Strootman

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hersenschudding cameraman, Roma steunt Strootman

• De Bundesliga-wedstrijd 1899 Hoffenheim – FSV Mainz 05 (2-3) was 23 minuten oud, toen er een 'wissel' aan de zijlijn noodzakelijk werd. Een cameraman van Sky kon niet verder na een botsing rond de middenlijn met Hoffenheim-verdediger Andreas Beck, die na een korte behandeling wel de wedstrijd zonder problemen voortzette. De cameraman was beduidend minder fortuinijk; in het ziekenhuis werd een hersenschudding geconstateerd.

• Niet alleen het Nederlands elftal baalt enorm van de zware kruisbandblessure die Kevin Strootman heeft opgelopen. Ook zijn club AS Roma voelt het gemis van Strootman en dus namen zijn medespelers een filmpje op om de Nederlandse middenvelder een hart onder de riem te steken.

• Een vrije trap missen is geen schande, maar deze speler in de Noord-Ierse competitie maakt het wel erg bont. Zijn inzet belandt niet alleen ruim naast, maar ook nog ver over het doel en lijkt daarmee aanspraak te maken op de titel slechtste vrije trap aller tijden.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.