Transferdagboek 20/08: Boilesen, Fellaini en João Mario

Reacties

De transfermarkt sluit op 31 augustus. In de aanloop daarnaartoe blijf je in deze rubriek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 20/08: Boilesen, Fellaini en João Mario

Het gonst al weken van de geruchten rond een overgang van João Mario van Sporting Lissabon naar Internazionale. Een deal lijkt nu echt in de maak, want de middenvelder is door Sporting niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Paços de Ferreira van zaterdag. Portugese media melden dat Sporting de overgang van de Europees kampioen dit weekend nog bekend gaat maken. Mario kost Inter waarschijnlijk 45 miljoen euro, verspreid over een jaar op huurbasis voor tien miljoen en daarna een permanente transfer voor 35 miljoen. Hij zou volgende week tegen Palermo kunnen debuteren voor de ploeg van Frank de Boer.

Nicolai Boilesen lijkt zijn carrière te vervolgen in Zwitserland. De linksback is volgens Deense media in onderhandeling met Grasshoppers over een contract. Boilesen is transfervrij nadat zijn contract bij Ajax afliep en kan bij de Zwitserse club ploeggenoot worden van Lucas Andersen, die Ajax eerder deze zomer al verruilde voor Grasshoppers.

Sunderland wilde hem hebben, maar Marouane Fellaini blijft bij Manchester United. Manager José Mourinho is zeer tevreden over de boomlange Belg en heeft de clubleiding zelfs geadviseerd om het contract van Fellaini met twee jaar te verlengen, meldt The Sun. Fellaini begon de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen in de basis bij United.

Joel Campbell staat op het punt om Arsenal tijdelijk te verlaten. De aanvaller uit Costa Rica lijkt niet op een basisplaats te kunnen rekenen en Sporting Lissabon wil hem graag huren. O Jogo meldt dat een akkoord in de lucht hangt, zeker nu Campbell aan manager Arsène Wenger heeft laten weten niet wederom een jaar op de bank te willen zitten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.