Transferdagboek 15/08: Brozovic, Fabregas en Hernanes

Reacties

De transfermarkt sluit op 31 augustus. In de aanloop daarnaartoe blijf je in deze rubriek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 15/08: Brozovic, Fabregas en Hernanes

Italiaanse media schrijven al weken dat Juventus nog een middenvelder wil aantrekken, maar wie is nog de vraag. De Oude Dame is volgens Mediaset gecharmeerd van Marcelo Brozovic van het Internazionale van Frank de Boer. Engelse media linken Juventus plots aan Cesc Fabregas, die maandag niet in de basis stond bij Chelsea tijdens het duel met West Ham United.

Juventus is ook nog bereid een middenvelder te laten gaan. Hernanes was afgelopen seizoen al geen basisspeler en trainer Massimiliano Allegri heeft ook deze jaargang geen hoofdrol in gedachten voor de Braziliaan. Valencia zou daarop willen inspelen door de ex-speler van Lazio en Inter in te lijven.

Cristian Tello staat op het punt terug te keren bij Fiorentina. De 24-jarige vleugelspits is gearriveerd in Florence voor een medische keuring, waarna hij zijn huurtransfer vanaf Barcelona afrondt. In de afspraken tussen beide clubs is een optie tot koop ter waarde van zeven miljoen euro opgenomen.

Alles wijst erop dat Yaya Touré overbodig is bij Manchester City, maar de Ivoriaanse middenvelder laat bij monde van zijn zaakwaarnemer weten dat hij wil vechten voor zijn kans. 'Yaya wil Pep Guardiola laten zien dat hij goed genoeg is voor City. Yaya is een modelprofessional en zal elke dag alles voor de club geven. Hij is fit en wil Pep Guardiola graag laten zien wat hij kan', aldus Dmitri Seluk tegen Sky Sports.

De plek op de bank voor Joe Hart bij Manchester City heeft heel wat teweeggebracht in Engeland. De doelman heeft de nieuwe trainer Pep Guardiola niet kunnen overtuigen en heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Volgens The Daily Mirror hoopt het Everton van manager Ronald Koeman de Engelse international nu binnen te halen.

Omdat Guardiola de ervaren Willy Caballero ook niet als de ideale vervanger van Hart ziet, wil hij een nieuwe keeper vastleggen. Volgens The Sun heeft City inmiddels een akkoord bereikt met Marc-André Ter Stegen, de Duitse sluitpost die bij Barcelona nog niet is uitgegroeid tot een vaste waarde. El Mundo Deportivo spreekt dat bericht tegen en zegt dat City juist rond is met Claudio Bravo, de andere doelman van Barcelona. Wie heeft er gelijk?

José Mourinho is van mening dat de defensie van Manchester United versterking nodig heeft in de breedte. Om die reden overweegt de manager van de Engelse topclub een bod te doen op José Fonte, meldt The Manchester Evening News. De Portugese international staat op dit moment onder contract bij Southampton.

Speelt Martin Ødegaard dit seizoen in de Premier League? Volgens Ouest-France is die kans groot. Liverpool en West Ham United hebben zich volgens die krant namelijk gemeld voor de zeventienjarige vleugelaanvaller van Real Madrid, die op huurbasis mag vertrekken uit Spanje omdat hij geen zicht heeft op het maken van speelminuten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.